• Gå med i FlightAware (Varför bli medlem?)
  • Logga in
  • US Flag SE Flag 
15:38 EST


 

Flygplatsspårare/info


-eller-


 

Live flygspårareTravel Management Company. LTD #491

TMC491
Travel Management Company. LTD "Trailblazer" (alla flyg) tmcjets.com
Nashville Intl ( – info)
Nashville, TN
Elkhart Muni ( – info)
Elkhart, IN
16:10 CST
18:10 EST
Scheduled: 16:30 CST
Scheduled: 18:30 EST
Duration: 1 timmar 0 minuter
onsdag 4 mars 2015
Status Enligt plan (in 1 timmar 31 minuter)
Flygplan Beechcraft Beechjet (tvåmotorig jet) (BE40 – foton)
Hastighet Filed: 420 kts (graph)
Höjd Filed: 37,000 fot (graph)
Avstånd Direkt: 626 km    Planerat: 631 km
Sträcka KRSTA2 KRSTA BWG (Avkoda)
AKTIVITETSLOGG
Vill du ha fullständig bakgrundsrapport för TMC491 från år 1998 och framåt? Köp nu. Få den inom en timme.
Datum Flygplan Från Destination Avgångstid Ankomst Flygtid
4 mar 2015 BE40Nashville Intl ()Elkhart Muni () 16:10 CST 18:10 EST Enligt plan
Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 4 months historia. Bli medlem