• Gå med i FlightAware (Varför bli medlem?)
  • Logga in
  • US Flag SE Flag 
20:20 EST


 

Flygplatsspårare/info


-eller-


 

Live flygspårareCopa Airlines (CM) #646

Thumbnail
Copa Airlines 646
CMP646 / RPB646 · "Copa" (alla flyg) copaair.com
Jose Maria Cordova Int'l ()
Tocumen Int'l ()
Scheduled: 13:18 COT
Scheduled: 14:18 EST
Duration: 1 timmar 0 minuter
söndag 21 december 2014
Status Enligt plan (in 16 timmar 57 minuter)
Flygplan Embraer ERJ-190 (tvåmotorig jet) (E190 – foton)
Hastighet Filed: 294 kts (graph)
Avstånd Direkt: 544 km    Planerat: 544 km
KabinBusiness / Economy: Snack eller brunch
Denna flygresa sker delvis utanför FlightAware:s primära tjänsteområde. Lär dig mer om FlightAware:s täckning och tjänsteområden här.
AKTIVITETSLOGG
Vill du ha fullständig bakgrundsrapport för CMP646 från år 1998 och framåt? Köp nu. Få den inom en timme.
Datum Flygplan Från Destination Avgångstid Ankomst Flygtid
21 dec 2014 E190Jose Maria Cordova Int'l ()Tocumen Int'l () 13:28 COT 14:28 EST Enligt plan
21 dec 2014 UnknownOlaya Herrera ()Tocumen Int'l () 13:28 COT 14:18 EST Enligt plan
Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 4 months historia. Bli medlem