Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
United
Flygstatus
Flygnr
GLÖMT FLYGNUMRET?
United
Contact Details
Based in: United States
Website: http://www.united.com/
Phone: +1-800-225-5833
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)
United "United" (UAL) flygplan i luften
FlygnrTypFrånDestinationAvgångstidEstimated
Arrival Time
UAL1065B737Newark Liberty Intl ()Lic. Benito Juarez Int'l ()on 18:46 ESTon 22:30 CST
UAL799B738Houston Bush Int'ctl ()Dallas-Fort Worth Intl ()on 21:49 CSTon 22:34 CST
UAL407A319Denver Intl ()Seattle-Tacoma Intl ()on 19:13 MSTon 20:34 PST
UAL1893A320San Francisco Intl ()Denver Intl ()on 18:39 PSTon 21:35 MST
UAL2000B739Chicago O'Hare Intl ()Washington Dulles Intl ()on 21:19 CSTon 23:35 EST
UAL352B739Washington Dulles Intl ()Boston Logan Intl ()on 22:36 ESTon 23:36 EST
UAL1688A320San Francisco Intl ()Seattle-Tacoma Intl ()on 19:09 PSTon 20:37 PST
UAL1933B738San Francisco Intl ()Houston Bush Int'ctl ()on 17:23 PSTon 22:37 CST
UAL560B739Washington Dulles Intl ()San Francisco Intl ()on 18:23 ESTon 20:38 PST
UAL867B739Fort Lauderdale Intl ()Houston Bush Int'ctl ()on 21:25 ESTon 22:38 CST
UAL200B772Guam Intl ()Honolulu Intl ()to 08:06 ChSTon 18:39 HST
UAL455A319Austin-Bergstrom Intl ()San Francisco Intl ()on 18:52 CSTon 20:39 PST
UAL877B739Denver Intl ()Calgary Int'l ()on 19:35 MSTon 21:40 MST
UAL1867A320Houston Bush Int'ctl ()Newark Liberty Intl ()on 19:57 CSTon 23:40 EST
UAL1234B739Houston Bush Int'ctl ()Austin-Bergstrom Intl ()on 22:09 CSTon 22:40 CST
UAL1543B739Newark Liberty Intl ()Luis Munoz Marin Intl ()on 20:38 ESTto 00:40 AST
UAL39B738Houston Bush Int'ctl ()Mc Allen Miller Intl ()on 21:46 CSTon 22:42 CST
UAL1149B738Newark Liberty Intl ()Orlando Intl ()on 21:32 ESTon 23:43 EST
UAL2199A320Denver Intl ()San Francisco Intl ()on 19:21 MSTon 20:43 PST
UAL1780A320Houston Bush Int'ctl ()Calgary Int'l ()on 18:53 CSTon 21:43 MST
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)

Logga in

Har du inget konto? Registrera dig nu (kostnadsfritt) för kundanpassade funktioner, flygmeddelanden och mer!