Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Southwest
Flygstatus
Flygnr
GLÖMT FLYGNUMRET?
Southwest
Contact Details
Based in: Dallas, TX, United States
Website: http://www.southwest.com/
Phone: +1-800-435-9792
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)
Southwest "Southwest" (SWA) flygplan i luften
FlygnrTypFrånDestinationAvgångstidEstimated
Arrival Time
SWA5706B737Eppley Airfield ()Reagan National ()lö 11:50 CSTlö 14:53 EST
SWA2004B737McCarran Intl ()San Jose Int'l ()lö 10:37 PSTlö 11:53 PST
SWA2242B737John Wayne ()Phoenix Sky Harbor Intl ()lö 11:11 PSTlö 12:53 MST
SWA4536B738Baltimore/Washington Intl ()San Diego Intl ()lö 09:24 ESTlö 11:53 PST
SWA1974B733Metropolitan Oakland Intl ()Reno/Tahoe Intl ()lö 11:26 PSTlö 11:54 PST
SWA2519B738Metropolitan Oakland Intl ()Baltimore/Washington Intl ()lö 07:23 PSTlö 14:54 EST
SWA2660B737Dallas Love Field ()Birmingham-Shuttlesworth Intl ()lö 12:40 CSTlö 13:54 CST
SWA1575B737Orlando Intl ()Newark Liberty Intl ()lö 12:58 ESTlö 14:55 EST
SWA5637B737Manchester ()Tampa Intl ()lö 11:59 ESTlö 14:55 EST
SWA2112B737Orlando Intl ()Dallas Love Field ()lö 12:34 ESTlö 13:55 CST
SWA5895B738William P Hobby ()LaGuardia ()lö 11:09 CSTlö 14:55 EST
SWA5044B733Orlando Intl ()Bishop Intl ()lö 12:49 ESTlö 14:56 EST
SWA5100B738McCarran Intl ()Chicago Midway Intl ()lö 08:59 PSTlö 13:57 CST
SWA5119B737Lambert-St Louis Intl ()Reagan National ()lö 12:28 CSTlö 14:57 EST
SWA2318B738McCarran Intl ()Indianapolis Intl ()lö 08:52 PSTlö 14:57 EST
SWA1962B737Bradley Intl ()Orlando Intl ()lö 12:24 ESTlö 14:58 EST
SWA5171B737Orlando Intl ()Buffalo Niagara Intl ()lö 12:57 ESTlö 14:58 EST
SWA2494B737Albuquerque Intl Sunport ()San Diego Intl ()lö 11:17 MSTlö 11:58 PST
SWA2152B737Reagan National ()Lambert-St Louis Intl ()lö 13:12 ESTlö 13:59 CST
SWA1988B737John Wayne ()San Jose Int'l ()lö 10:55 PSTlö 11:59 PST
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)

Logga in

Har du inget konto? Registrera dig nu (kostnadsfritt) för kundanpassade funktioner, flygmeddelanden och mer!