• Gå med i FlightAware (Varför bli medlem?)
  • Logga in
  • US Flag SE Flag 
17:53 EDT


 

Flygplatsspårare/info


-eller-


 

Live flygspårareLive flygstatus för Delta

Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
Delta
Flygstatus
Flygnr
GLÖMT FLYGNUMRET?
Delta
Contact Details
Based in: United States
Website: http://www.delta.com/
Phone: +1-800-221-1212
How is everybody else affected?
View the MiseryMap
John F Kennedy Intl () is currently experiencing:
  • departure delays an average of 29 minuter
  • inbound flights delayed at their origin an average of 1 timmar 33 minuter due to thunderstorms
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)
Delta "Delta" (DAL) flygplan i luften
FlygnrTypFrånDestinationAvgångstidEstimated
Arrival Time
DAL950B738Hartsfield-Jackson Intl ()Tampa Intl ()fr 16:33 EDTfr 17:26 EDT
DAL1722A320Detroit Metro Wayne Co ()Boston Logan Intl ()fr 16:22 EDTfr 17:46 EDT
DAL117MD88Hartsfield-Jackson Intl ()Birmingham-Shuttlesworth Intl ()fr 17:26 EDTfr 16:47 CDT
DAL2204B752Los Angeles Intl ()Salt Lake City Intl ()fr 13:31 PDTfr 15:50 MDT
DAL408B738Miami Intl ()John F Kennedy Intl ()fr 15:26 EDTfr 17:50 EDT
DAL1695B738Port Columbus Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()fr 16:53 EDTfr 17:51 EDT
DAL2029A320Minneapolis/St Paul Intl ()Salt Lake City Intl ()fr 14:35 CDTfr 15:51 MDT
DAL1699A320Boston Logan Intl ()Orlando Intl ()fr 15:27 EDTfr 17:52 EDT
DAL1364MD88Hartsfield-Jackson Intl ()Kansas City Intl ()fr 16:19 EDTfr 16:52 CDT
DAL1740B738McCarran Intl ()Salt Lake City Intl ()fr 14:01 PDTfr 15:52 MDT
DAL19B752Detroit Metro Wayne Co ()Orlando Intl ()fr 15:47 EDTfr 17:53 EDT
DAL859B739Boston Logan Intl ()Minneapolis/St Paul Intl ()fr 15:25 EDTfr 16:53 CDT
DAL1974A319Tampa Intl ()LaGuardia ()fr 15:39 EDTfr 17:53 EDT
DAL2257A319John Wayne ()Salt Lake City Intl ()fr 13:33 PDTfr 15:55 MDT
DAL1983MD88Savannah/Hilton Head Intl ()Hartsfield-Jackson Intl ()fr 17:23 EDTfr 17:56 EDT
DAL1278A319Kansas City Intl ()Salt Lake City Intl ()fr 14:48 CDTfr 15:56 MDT
DAL2274A319Raleigh-Durham Intl ()Detroit Metro Wayne Co ()fr 16:42 EDTfr 17:56 EDT
DAL702A320Don Miguel Hidalgo y Costilla Int'l ()Hartsfield-Jackson Intl ()fr 13:47 CDTfr 17:57 EDT
DAL1097B738Los Angeles Intl ()Raleigh-Durham Intl ()fr 10:28 PDTfr 17:57 EDT
DAL880A320Lambert-St Louis Intl ()Salt Lake City Intl ()fr 14:22 CDTfr 15:57 MDT
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)