Track Airline/Operators
View all airline/operator fleets
US Airways
Flygstatus
Flygnr
GLÖMT FLYGNUMRET?
US Airways
Contact Details
Based in: Tempe, AZ, United States
Website: http://www.usairways.com/
Phone: +1-800-428-4322
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)
US Airways "Cactus" (AWE) flygplan i luften
FlygnrTypFrånDestinationAvgångstidEstimated
Arrival Time
AWE618A319Phoenix Sky Harbor Intl ()Baltimore/Washington Intl ()to 16:19 MSTto 23:31 EDT
AWE839A321Philadelphia Intl ()Orlando Intl ()to 21:27 EDTto 23:32 EDT
AWE562A320Phoenix Sky Harbor Intl ()Boston Logan Intl ()to 15:53 MSTto 23:32 EDT
AWE1981A319Charlotte/Douglas Intl ()LaGuardia ()to 22:18 EDTto 23:33 EDT
AWE689A320John Wayne ()Phoenix Sky Harbor Intl ()to 19:41 PDTto 20:34 MST
AWE2070A319Charlotte/Douglas Intl ()Cleveland-Hopkins Intl ()to 22:33 EDTto 23:34 EDT
AWE2174E190LaGuardia ()Reagan National ()to 22:40 EDTto 23:36 EDT
AWE735A320McCarran Intl ()Phoenix Sky Harbor Intl ()to 19:57 PDTto 20:37 MST
AWE1774A320Charlotte/Douglas Intl ()Detroit Metro Wayne Co ()to 22:28 EDTto 23:37 EDT
AWE2038A319Charlotte/Douglas Intl ()Green State ()to 22:14 EDTto 23:37 EDT
AWE2156E190Boston Logan Intl ()LaGuardia ()to 22:48 EDTto 23:37 EDT
AWE729A320Philadelphia Intl ()Seattle-Tacoma Intl ()to 18:18 EDTto 20:39 PDT
AWE1796A319Charlotte/Douglas Intl ()Philadelphia Intl ()to 22:36 EDTto 23:39 EDT
AWE1898A321Charlotte/Douglas Intl ()John F Kennedy Intl ()to 22:24 EDTto 23:39 EDT
AWE632A320Portland Intl ()Phoenix Sky Harbor Intl ()to 18:21 PDTto 20:39 MST
AWE1857B752Charlotte/Douglas Intl ()Orlando Intl ()to 22:31 EDTto 23:40 EDT
AWE651A321Salt Lake City Intl ()Phoenix Sky Harbor Intl ()to 20:30 MDTto 20:40 MST
AWE2155E190Reagan National ()LaGuardia ()to 22:51 EDTto 23:40 EDT
AWE719A321Philadelphia Intl ()San Francisco Intl ()to 18:14 EDTto 20:43 PDT
AWE759A321Chicago O'Hare Intl ()Charlotte/Douglas Intl ()to 21:12 CDTto 23:43 EDT
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)

Logga in

Har du inget konto? Registrera dig nu (kostnadsfritt) för kundanpassade funktioner, flygmeddelanden och mer!