• Gå med i FlightAware (Varför bli medlem?)
  • Logga in
  • US Flag SE Flag 
01:35 EDT


 

Flygplatsspårare/info


-eller-


 

Live flygspårareAirport Activity ✈ Shanghai Hongqiao Int'l Airport (Shanghai CN) [ZSSS]

(Avgångar) (Ankomster) (Planerade avgångar) (På väg/Planerad till ZSSS)
Filters: (Flygbolag) (Allmän luftfart) (Allt)
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)
Planerade avgångar: Shanghai Hongqiao Int'l Airport (Shanghai CN) [ZSSS]
FlygnrTypDestinationScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
CQH8829A320 ()må 14:20 CSTmå 08:09 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()må 17:25 CSTmå 16:09 CST
CQH8827A320 ()ti 07:25 CSTti 01:36 UTC
CQH8829A320 ()ti 14:20 CSTti 08:19 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()ti 17:25 CSTti 16:19 CST
CQH8961A320 ()on 14:20 CSTon 09:20 UTC
CQH8827A320 ()to 07:25 CSTto 01:32 UTC
CQH8829A320 ()to 14:20 CSTto 10:30 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()to 17:25 CSTto 18:30 CST
CQH8961A320 ()fr 14:20 CSTfr 09:46 UTC
CQH8961A320Kunming Changshui Int'l ()fr 17:30 CSTfr 17:46 CST
CQH8829A320 ()lö 14:20 CSTlö 08:31 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()lö 17:25 CSTlö 16:31 CST
CQH8827A320Kunming Changshui Int'l ()sö 07:25 CSTsö 11:28 CST
CQH8829A320 ()sö 14:20 CSTsö 08:36 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()sö 17:25 CSTsö 16:36 CST
CQH8829A320 ()må 14:20 CSTmå 08:53 UTC
CQH8829A320Kunming Changshui Int'l ()må 17:25 CSTmå 16:53 CST
CQH8827A320 ()ti 07:25 CSTti 01:51 UTC
CQH8827A320Kunming Changshui Int'l ()ti 10:15 CSTti 09:51 CST
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)

Need more ZSSS historical data in Excel format?