(Avgångar) (Ankomster) (Planerade avgångar) (På väg/Planerad till LIMC)
Filters: (Flygbolag) (Allmän luftfart) (Allt)
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)
Planerade avgångar: Malpensa Int'l Airport (Milan IT) [LIMC]
FlygnrTypDestinationScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
AEY7424737Ibiza ()sö 06:00 CESTsö 06:55 CEST
AEY7464B738Palma de Mallorca (or Son Sant Joan) ()sö 06:00 CESTsö 07:25 CEST
EZY2875A319Cagliari-Elmas ()sö 06:30 CESTsö 07:50 CEST
DLH259A320Frankfurt Int'l ()sö 06:40 CESTsö 07:50 CEST
EZY2931A319Split ()sö 06:45 CESTsö 07:55 CEST
EZY2759A320Barcelona Int'l ()sö 06:35 CESTsö 07:55 CEST
EZY2723A319Amsterdam Schiphol ()sö 06:20 CESTsö 08:00 CEST
SWR1639RJ1HZurich (Kloten) ()sö 07:10 CESTsö 08:05 CEST
EZY2691A319Ibiza ()sö 06:25 CESTsö 08:05 CEST
CAT1017E170Leonardo da Vinci Int'l (Fiumicino Int'l) ()sö 07:00 CESTsö 08:05 CEST
EZY2901A319Olbia-Costa Smeralda ()sö 07:00 CESTsö 08:05 CEST
EZY2843A319Catania-Fontanarossa Airport ()sö 06:35 CESTsö 08:15 CEST
EZY2831A319Palese Macchie ()sö 07:05 CESTsö 08:25 CEST
EZY2805A319Palermo Int'l (Punta Raisi Falcone-Borsellino) ()sö 07:00 CESTsö 08:30 CEST
EZY2861A319Lamezia Terme Int'l ()sö 07:00 CESTsö 08:35 CEST
EZY2951A320Mykonos Island National ()sö 06:00 CESTsö 09:35 EEST
EZY2985A319Menorca ()sö 07:15 CESTsö 08:40 CEST
RYR8728B738London Stansted ()sö 06:45 CESTsö 07:45 BST
AEY407B738Cagliari-Elmas ()sö 07:25 CESTsö 08:45 CEST
AUA518F100Vienna Int'l (Schwechat) ()sö 07:30 CESTsö 08:50 CEST
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)

Need more LIMC historical data in Excel format?

Logga in

Har du inget konto? Registrera dig nu (kostnadsfritt) för kundanpassade funktioner, flygmeddelanden och mer!