• Gå med i FlightAware (Varför bli medlem?)
  • Logga in
  • US Flag SE Flag 
11:13 EST


 

Flygplatsspårare/info


-eller-


 

Live flygspårareAirport Activity ✈ Barajas Int'l Airport (Madrid ES) [LEMD]

(Avgångar) (Ankomster) (Planerade avgångar) (På väg/Planerad till LEMD)
Filters: (Flygbolag) (Allmän luftfart) (Allt)
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)
Planerade avgångar: Barajas Int'l Airport (Madrid ES) [LEMD]
FlygnrTypDestinationScheduled
Departure Time
Estimated
Arrival Time
VLG1012A320Barcelona Int'l ()sö 15:40 CETsö 16:45 CET
ANE8976CRJ9Valencia ()sö 16:10 CETsö 17:15 CET
IBE1610A320Barcelona Int'l ()sö 16:10 CETsö 17:20 CET
EZY1116A319Bale Mulhouse ()sö 15:20 CETsö 17:25 CET
ANE8712CRKLyon ()sö 16:00 CETsö 17:35 CET
ANE8394CRKAlicante ()sö 17:00 CETsö 17:45 CET
ANE8552CRKBordeaux-Merignac ()sö 16:45 CETsö 17:50 CET
AEA6079E190Palma de Mallorca (or Son Sant Joan) ()sö 17:10 CETsö 18:08 CET
ANE8786CRKBologna (Guglielmo Marconi) ()sö 16:10 CETsö 18:11 CET
ANE8770CRKToulouse-Blagnac ()sö 17:10 CETsö 18:15 CET
ANE8916CRJ9Marseille Provence ()sö 16:55 CETsö 18:20 CET
IBS3944A320Tenerife North (Los Rodeos) ()sö 15:55 CETsö 17:40 WET
ANE8922CRKIbiza ()sö 17:40 CETsö 18:40 CET
AEA1025E190Paris Orly ()sö 17:20 CETsö 18:41 CET
IBS3952A320San Pablo ()sö 17:50 CETsö 18:45 CET
IBS3872A320Malaga ()sö 17:55 CETsö 18:50 CET
IBE3308A319Houari Boumedienne ()sö 17:40 CETsö 19:00 CET
IBE3410A320Paris Orly ()sö 17:25 CETsö 19:20 CET
IBE3180A321London Heathrow ()sö 17:05 CETsö 18:20 GMT
ANE8646CRJ2Granada ()sö 18:25 CETsö 19:20 CET
 (Nästa 20) Registrerade användare (det är gratis och enkelt att registrera sig!) ser 40 historia. (Registrera dig)

Need more LEMD historical data in Excel format?